top of page

Cateringaanbod

Blik in de keuken
Om je alvast wat inspiratie te geven, vind je hieronder een greep uit mijn favoriete gerechten:

image4.jpeg

Borrelhapjes: - Crostini met gegrilde nectarine, prosciutto en ricotta; - Dip van gepofte bietjes, tahin en citroen. - Bruschetta met geitenkaas, tijm en gepofte druiven; -Blini's met gerookte zalm, appel en zure room; - Caprese met burrata op een krokant koekje van blauwe kaas; - Geroosterde paprika, feta dip; - Gegrilde aubergine rolletjes met kruidenricotta.

Lunchgerechten: - Harira (Marokkaanse) soep; - Wortel paprika soep met gegrilde venkel; - Zuurdesem sandwich met paprikaspread en gegrilde groenten; - Salade met limabonen, granaatappel en huisgemaakte pesto; - Hartige taart met vijgen en geitenkaas.

Hoofdgerechten: - Zoet-hartige couscous met pecannoten, perzik en kippendijfilet; - Geroosterde wortelsalade met granaatappelpitjes; - Ovengebakken aardappelen met salie, olijven en citroen; - Kokosdahl met geroosterde wortel en ingelegde rode ui; - Kippenbouten in witte wijn uit de oven met oregano en dadels; - Ovenkabeljauw met kalamata olijven, tomaat en kappertjes; - Romige lamscurry met amandelen, kokos en koriander.

Nagerechten: - Panna cotta met rood fruit; - Toffee brownies; - Lemon bars met frambozen; - Arretjescake met pistache en munt; - Kersencheesecake met crumble van amandel.   ​​

bottom of page