Cateringaanbod
Blik in de keuken
Om je alvast wat inspiratie te geven, vind je hieronder een greep uit mijn favoriete gerechten:

Borrelhapjes: - Bruschetta met gegrilde nectarine, prosciutto en ricotta; - Bruschetta met ricotta, tijm en gepofte druiven; - Bruschetta met mortadella, ricotta en pistache; -Blini's met gerookte zalm, appel en zure room; - Gegrilde aubergine rolletjes met kruidenricotta; - Geitenkaaslolly met druif en pistache; - Zalmlolly met kruidenkaas; - Focaccia met burrata, ansjovis en gremolata; - Mini worstenbroodjes met varkensgehakt en venkelzaad; - Pannenkoekjes met paddenstoelen en housinsaus; - Arancini (risottoballetjes) met truffelmayonaise; - Dip van artisjokken, feta en rucola; - Dip van geroosterde paprika en feta (geserveerd met zuurdesembrood); - Labneh met dukkah en gepofte bietjes (geserveerd met platbrood); - Dip van gepofte bietjes, tahin en citroen (geserveerd met zuurdesembrood). *Bovenstaande hapjes zijn slechts een indicatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Lunchgerechten: - Harira (Marokkaanse) soep; - Wortel-paprikasoep met gegrilde venkel; - Geroosterde paprikasoep met geitenkaasroom en kervel; -Rode linzensoep met kokosmelk en koriander; - Pittige pompoensoep met dukkah; -Spinazie-courgettesoep met kokos en rode peper; - Geroosterde cherrytomatensoep met zure room en tuinkers; - Romige knolselderijsoep; - Salmorejo (koude Spaanse soep); - Gazpacho; - Zuurdesem sandwich met paprikaspread en gegrilde groenten / Rosbief en truffelmayonaise / Homemade hummus en dukkah / Gegrilde kip en bieslook mayonaise / Zalm en avocado / Bietenspread en feta; - Salade met limabonen, granaatappel en huisgemaakte pesto; - Salade met geroosterde pompoen, sinaasappel en pecorino; - Fattouche; - Hartige taart met vijgen en geitenkaas; - Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta; - Pompoentaart met wortel, bieslook en parmezaanse kaas. *Bovenstaande gerechten zijn slechts een indicatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Hoofdgerechten: - Zoet-hartige couscous met pecannoten, perzik en kippendijfilet; - Geroosterde wortelsalade met granaatappelpitjes; - Ovengebakken aardappelen met salie, olijven en citroen; - Kokosdahl met geroosterde wortel en ingelegde rode ui; - Kippenbouten in witte wijn uit de oven met oregano en dadels; - Ovenkabeljauw met kalamata olijven, tomaat en kappertjes; - Romige lamscurry met amandelen, kokos en koriander. - Zachtgegaarde sukade met salsa verde; - Bietentartaar met mosterdkaviaar; - Aubergine uit de oven met tahindressing en sesamzaadjes. - Gesmoorde rundvleesribbetjes met limabonen, spinazie en vijgen; - Zoete aardappelgratin met salie; - Kruidige geroosterde bloemkool met tahinsaus en granaatappelpitjes; *Bovenstaande gerechten zijn slechts een indicatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Nagerechten: - Panna cotta met rood fruit; - Toffee brownies; - Lemon bars met frambozen; - Arretjescake met pistache en munt; - Lemonposset; - Chocolade teacakes met ganache en framboos; - Cannoli met chocolade, sinaasappel en pistache; - Kaneelpavlova met pralinécrème en verse vijgen; - Kersencheesecake met crumble van amandel; - Klassieke tiramisu; ​​*Bovenstaande gerechten zijn slechts een indicatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.